HTML

Szoba Van Kiadó

könyvek

Friss topikok

  • arvisura: Mit hozunk, s mit viszünk magunkkal a fizikai létből? Az élet célja: "a küzdés maga"? Ha rohamosan... (2009.10.30. 22:15) Halottak napjára

Linkblog

Irodalmi kávézó a pesti Tátra utcában

2009.10.16. 09:34 szobavankiado

 

 
 
Garbo Irodalmi ONLINE műhely
 
Mottó: A zseni tizenkilenc rész munka, egy rész tehetség…
Goethe
Meggyőződésünk, hogy sok ígéretes tehetség lappang az országban és határainkon túl. Olyan emberek, akik egy kis támogatással értékes műveket alkothatnának, a maguk dicsőségére és mindannyiunk lelkének-értelmének hasznára. Kiadónk elsősorban az irodalomban jeleskedőket kívánja segíteni.
A GARBO KIADÓ egyik fontos feladatának tekinti a költői és írói tehetség felfedezését, kibontakozásának segítését. Ezen belül missziós tevékenységként végzi a 14 év alatti tehetséges gyermekek segítését, bíztatását. A sérültséggel élők értékeinek megismertetését, elismertetését fontosnak tartja.
Szinte naponta keresnek meg minket olyan kezdő szerzők (írók, költők), akiknek munkáiban sok helyen felismerhető a tehetség szikrája vagy csírája, azonban alkotásaik még nem eléggé érettek a publikációra, de sok az olyan szerző is, akiknek műve már publikációképes, de még nem teljesedett ki.
Mivel több úton lehet ugyanahhoz az eredményhez elérni, így Kiadónk is többféle lehetőséget nyújt a tehetségek kibontakoztatásához:
Azoknak számára, akiknek van egy írásművük, és szeretnék megmérettetni, egy Szerkesztői értékelést kínálunk.
Azoknak, akik nem csak egy művüket szeretnék megbíráltatni, hanem több alkotásukat is, valamint csiszolni szeretnék tehetségüket, a Garbo Irodalmi Klub-ot szánjuk.
Azoknak, akik úgy gondolják, hogy művük publikálásra érett, Irodalmi Pályázat-ot hirdetünk. 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szobavankiado.blog.hu/api/trackback/id/tr721453600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása